El Plat de Calent torna a Altea amb la seua 4ª edició i 16 establiments participants

Les jornades gastronòmiques “El Plat de Calent” van consolidant-se a Altea com una cita d’obligada visita al municipi. El regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, ha donat a conèixer els 16 establiments que participen en esta 4ª edició, que es desenvoluparà del 21 de febrer a l’1 de març a Altea i Altea la Vella: Bon Vent, Bistro Shabby Chic, Ca Toni, Ca Pere, El Austríaco, El Perro Negro, El Pescador, Gi&Bla, La Taberna del Xef, L’Ombù, Mallol, Maná Lounge, Melitón Jardín, Miramar, Oceans Lounge i Terramaris.

El responsable de l’àrea ha agraït als restaurants la seua implicació i participació en estes jornades “que cada any compten amb més adeptes i amb les que volem posar en relleu la nostra gastronomia amb productes típics de la zona”. Els 16 establiments han confeccionat diversos menús que oscil•len entre els 20 i els 35€ amb productes locals d’esta època de l’any i amb el plat de calent com a protagonista.

Com és habitual, per a tots els participants o ‘ruters’ que degusten qualsevol dels menús, hi haurà diversos premis. “Es sortejaran dos abonaments de 100€ per gastar en el comerç local; dos lots de vi, gentilesa de Borja Pérez; dos lots de productes ecològics per part de Planeta Granel i un menjar per a dues persones en l’establiment guanyador d’esta ruta gastronòmica”, ha detallat l’edil de Comerç. 

La valoració dels restaurants es portarà a terme a través dels programes en paper o a través de l’app Gastroeventos. El responsable de l’aplicació, Mario Ayús, ha explicat el seu funcionament “l’app es pot descarregar gratuïtament i en ella es pot veure, de manera intuïtiva, informació dels establiments, com els menús, els horaris o imatges, entre d’altres, per facilitar estes jornades. També es pot valorar el millor plat de calent, la presentació del menú i el servei amb un codi QR que hi haurà als restaurants”.

Els premis per als establiments van a càrrec de Gastroeventos i Ràdio Altea. Els tres restaurants més valorats obtindran promoció i publicitat  a la plataforma de Gastroeventos durant un any i el guanyador també obtindrà una campanya de falques publicitàries a Ràdio Altea.

Miguel De la Hoz també ha tingut paraules d’agraïment cap als patrocinadors com Borja Pérez, Planeta Granel, El Escaparate, L’Exquisit Mediterrani i Patronat Costa Blanca i ha animat a la participació de tots els ‘ruters’ per gaudir dels “deliciosos menús típics de la zona que han ofert els nostres hostalers”.

Etiquetas

Publicidad
banner Gestiona Radio

Comentarios

Volver al blog

SÍGUENOS EN +