La Pública treballa “a preu fet” perquè Altea tinga la millor imatge després del temporal

Els operaris de l'Empresa Pública de Desenvolupament Municipal estan treballant intensament en diversos serveis especials” en diferents llocs de la localitat per a aconseguir que Altea oferisca la seua millor imatge després del temporal d'aquests passats dies que ha causat diferents desperfectes a les platges i en diversos punts d'Altea” ha explicat el regidor de la Pública Diego Zaragozí. Durant tot aquest cap de setmana les brigades continuen treballant “ja que a Altea comptem amb tants quilòmetres de costa s'està fent un gran esforç per a poder tindre tot en perfectes condicions aquests pròxims dies”.

  

Aquest divendres a la Platja de la Roda treballaven 6 operaris de la Brigada de Neteja i 3 més en la zona de Cap Blanch, així com els tractors per a aplanar els cudols. Un treball que continuarà durant aquests dies. A més les Brigades de Jardineria estan realitzant diverses millores en diverses zones enjardinades del municipi. 

Zaragozí ha destacat que a més de les platges “s'ha estat actuant en totes les zones d'influència de la Ruta dels Ermites, en el Barri antic, tant d'Altea com d'Altea la Vella, a les esplanades de Vila Gadea, passejos marítims, Plaza del Convent i s'han estat arreglant desperfectes als carrers San Miguel i San José”.

  

També s'ha procedit a netejar en profunditat el llit del Riu Algar i totes les urbanitzacions després de les fortes pluges de la setmana passada. 

Finalment el regidor va voler valorar l'esforç de tots els treballadors de la Pública assenyalant que “gràcies al seu intens treball després d'aquest temporal, Altea podrà