El callosí Joel Montiel Saval, campió del I Almedia Trail

El corredor callosí del grup Coca, Joel Montiel Saval, es va alçar amb la primera classificació de la general en el I Almedia Trail celebrat ahir a Callosa d'en Sarrià. En la prova van participar més de 200 corredors en una jornada esportiva que va transcórrer sense incidències i amb nombrós públic que es va acostar a la plaça del Convent per a animar als corredors.

Joel Montiel va aconseguir completar el circuit de 24 Km i 1.300 metres de desnivell positiu en un temps de 02.01:24.

El segon classificat de la prova va ser Fran de la Creu Jordá del club Entrena Benissa amb un temps de 02.02:36. El tercer classificat de la general va ser Luis Alberto Oñate Vizcaino del Club d'Atletisme El Faro amb temps de 02.04:06.

En la general femenina la primera classificada va ser Miryam Talens Belén del club Marathon Crevillent amb un temps de 02.34:11. La segona classificada va ser Victoria Ballenilla Marco amb un temps de 02.36:45. La tercera plaça va ser per a Ángela Pizarro Ureña del club de Correr Xeraco amb un temps de 02.40:20.

L'organització a més va premiar als corredors locals. La classificació local masculina la va liderar també el campió de la prova Joel Montiel (02.01:24), el segon classificat va ser Jonatan Varo Pérez (02.14:20) i el tercer va ser Raimon Martínez Pérez (02.25:29).

La classificació local femenina la va encapçalar Alexia Botella Savall (03.07:56), seguida de Tarje Sarabia Chuya (03.17:59), Mª Esperanza Seguí Tasa (04.04:47) i Olga Ferrando Roig (04.04:48).

El recorregut va discórrer pels paratges limítrofs a Callosa d'en Sarrià, passant per les partides de Massatava i Farines, descendint i recorrent el riu Guadalest, s'ascendia per la solana de Gorges, fent cim en el Penyonets i es descendia de nou per l’ombria del Rastrell (Xortà), per a tornar cap a la Serra d’Almedia, fent cim i baixant de nou fins a la plaça del Convent de Callosa d'en Sarrià. En total el recorregut va abastar els municipis de Callosa d'en Sarrià, Polop, Benimantell i el Castell de Guadalest.

Des de l'Ajuntament s'ha felicitat el grup Corredors de callosa (Coca) per l'organització de l'esdeveniment, així com a tots els patrocinadors, Policia Local, Protecció Civil, Club Ciclista Sarrià, personal sanitari, personal municipal, nombrosos voluntaris que van col·laborar amb l'esdeveniment i veïns i veïnes que es van acostar a la plaça del Convent a animar als corredors.